Vacatures in de techniek, bouw en offshore

Voor werk in de techniek, bouw en offshore: Arrowflex Techniek

Toe aan een nieuwe uitdaging? Arrowflex Techniek in Rotterdam is een uitzendbureau voor alle opleidingsniveaus. Onze opdrachtgevers zijn zowel werkzaam in Nederland als in Europa, dus voor een binnenlands of buitenlands avontuur kijkt u bij onze vacatures

Werkgever

Zoekt u een geschikte kandidaat voor een vacature? Arrowflex Techniek heeft een groot bestand aan flexibele arbeidskrachten.

Arrowflex Techniek is een uitzendbureau, maar neemt eventueel ook de werving en selectie van uw bedrijf over. Tevens biedt het de mogelijkheid tot payrolling en detachering.

In ons bestand vindt u personeel van alle opleidingsniveaus: van LTS tot technische universiteit.

De diensten van Arrowflex

 

Uitzenden

Arrowflex Techniek zendt uit in een breed scala van beroepen in diverse branches. Goed geselecteerd en gekwalificeerd personeel met de ervaring en achtergrond waar u naar op zoek bent.

Werving en Selectie
Het werven van personeel is een tijdrovende discipline, die Arrowflex Techniek graag van u overneemt. Voor zowel vaste als tijdelijke krachten vinden wij voor u de perfecte match.

Detachering
Door onze brede marktbenadering en de jarenlange relaties met veel van onze klanten zijn wij ook inzetbaar op gebied van detachering.

Payrolling
U houdt de werving en selectie in eigen hand, maar besteedt de verloning en personeelsadministratie uit aan Arrowflex Techniek.

Arrowflex Noorwegen

 

De werkgevers die via ons vacatures aanbieden zijn met name in de offshore, petrochemie en pharma. Onze vestiging in Noorwegen is gespecialiseerd in het plaatsen van technisch personeel en heeft voornamelijk vacatures in de olie-, gas- en petrochemische industrie en tevens in de scheeps- en constructiebouw.

We werken nauw samen met klanten om de exacte kwalificaties en ervaring die vereist zijn voor de vacature vast te stellen. 

Beschikt u over alle vaardigheden, werkervaring of diploma’s die aansluiten bij de vacature?

Solliciteer dan direct!