Werkgevers

Zoekt u een geschikte kandidaat voor een vacature? Arrowflex Techniek heeft een groot bestand aan flexibele arbeidskrachtenArrowflex Techniek is een uitzendbureau, maar neemt eventueel ook de werving en selectie van uw bedrijf over. Tevens biedt het de mogelijkheid tot payrolling en detachering. In ons bestand vindt u personeel van alle opleidingsniveaus: van LTS tot technische universiteit.

De diensten van Arrowflex

Uitzenden

Arrowflex Techniek zendt uit in een breed scala van beroepen in diverse branches. Goed geselecteerd en gekwalificeerd personeel met de ervaring en achtergrond waar u naar op zoek bent.

Werving en Selectie

Het werven van personeel is een tijdrovende discipline, die Arrowflex Techniek graag van u overneemt. Voor zowel vaste als tijdelijke krachten vinden wij voor u de perfecte match.

Detachering

Door onze brede marktbenadering en de jarenlange relaties met veel van onze klanten zijn wij ook inzetbaar op gebied van detachering.

Payrolling

U houdt de werving en selectie in eigen hand, maar besteedt de verloning en personeelsadministratie uit aan Arrowflex Techniek.

Naar welke kandidaat ben u op zoek?

Schets hier uw perfecte kandidaat en wij nemen z.s.m contact met u op