Welcome to Arrowflex

Voor werk in de techniek – bouw en offshore.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbieden, vinden en plaatsen van personeel voor in de techniek, bouw en offshore. Werkgevers en werknemers doen al jaren hun voordeel met Arrowflex. Door onze unieke begeleiding, service en professionaliteit zijn onze klanten zeer tevreden en blijven werknemers bij ons. Zo hebben wij een enorme pool van nationale en internationale vakmensen die strategisch ingezet kunnen worden.

Zoekt u personeel?

Zoekt u een geschikte kandidaat voor een vacature? Arrowflex Techniek heeft een groot bestand aan flexibele arbeidskrachten.

Arrowflex Techniek is een uitzendbureau, maar neemt eventueel ook de werving en selectie van uw bedrijf over. Tevens biedt het de mogelijkheid tot payrolling en detachering. Lees meer

Zoekt u een baan?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Arrowflex is een uitzendbureau voor alle opleidingsniveaus. Onze opdrachtgevers zijn zowel werkzaam in Nederland als in Europa, dus voor een binnenlands of buitenlands avontuur kijkt u bij onze vacatures. Lees meer

Arrowflex Noorwegen

De werkgevers die via ons vacatures aanbieden zijn met name in de offshore, petrochemie en pharma. Onze vestiging in Noorwegen is gespecialiseerd in het plaatsen van technisch personeel en heeft voornamelijk vacatures in de olie-, gas- en petrochemische industrie en tevens in de scheeps- en constructiebouw.

Wij zijn Arrowflex

Suspendisse fringilla sollicitudin tincidunt. Nam blandit, urna eu blandit elementum, magna risus lacinia orci, a pellentesque est nisl id este. Mauris tempor id metus commodo.

Scroll to Top