Werken bij Arrowflex

Net dat extra stapje voor jouw droombaan.

Boost jouw carrière

Arrowflex biedt je de kans om op vaste of tijdelijke basis aan de slag te gaan bij toonaangevende organisatie in Nederland en in het buitenland. Lijkt het je leuk om als lasser op een rig in Noorwegen te werken of ga je liever voor een paar maanden offshore in Engeland? We regelen niet alleen een baan, maar kijken ook naar huisvesting, mobiliteit en welke certificaten je nodig hebt om je werk goed te doen. Wij faciliteren direct de opleidingen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Bij Arrowflex verdien je vaak meer dan de gemiddelde CAO.

Samen halen we het maximale uit jouw baan!

Specialist in techniek en offshore

Ruud is een van onze medewerkers en is specialist in techniek en offshore. Hij heeft een ontzettend breed netwerk bij verschillende opdrachtgevers. Wanneer je met Ruud in contact komt kijkt hij met je mee naar wat er bij je past. Hij zorgt voor een leuke en uitdagende baan, maar hij kijkt ook mee wat er nog meer nodig is. Geen grote logge organisatie waar je steeds iemand anders aan de telefoon krijgt, maar persoonlijk contact. Iemand die weet waarover hij het heeft en die je kan helpen bij jouw droombaan.

Benieuwd wat Ruud voor jou kan doen?

Bekijk de vacatures

Intensieve persoonlijke begeleiding
Korte lijnen, vast aanspreekpunt
Betrouwbaar en transparant
Volop ruimte voor ontwikkeling

Deze mensen werken nu al voor Arrowflex

Greg Sasiadek

I work for the company Arrowflex sins 2014. My experience with the company is very good, the communication between me and my employer is all right.

When I had any problems with something they were solved immediately. I could always count on my boss.

He is very helpful with everything, the payment is always on time. I would recommend this company with confidence.

Dawid Tomko

I started working with Arrowflex in 2018. It is a very reliable and honest employer who offers very attractive earnings.

I heartily recommend cooperation with this agency because it offers a very transparent career path and many development opportunities.

Opdrachtgevers

Werk jij binnenkort een van deze bedrijven?

Scroll naar boven